Prijzen PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Klik hierboven en Boek Vandaag je pcr-test!☝

Een PCR test met Reisverklaring in Wassenaar: dit kun je verwachten

Een PCR test met Reisverklaring in Wassenaar: dit kun je verwachten

Wil jij reizen, dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Wassenaar inplannen om bij de grens te bewijzen dat je gezond bent. Gelukkig is dit erg gemakkelijk en zal je er nauwelijks overlast van ondervinden. Je moet alleen wel even weten wat je moet doen en wat je kunt verwachten, zodat je als het nodig is de juiste documenten kunt presenteren. Hier lees je meer over wat je kunt verwachten al je een PCR test nodig hebt, van inplannen tot de terugreis.

Een PCR test met Reisverklaring in Wassenaar en in de buurt commerciële testlocatiestest straat Duinzigt, Kerkehout, GGD locaties Oostdorp, en De Kieviet inplannen

Het inplannen van een PCR test met Reisverklaring is bijzonder gemakkelijk. Je staat even stil bij het beste tijdstip voor jou. Doe de test niet te vroeg, want dan is deze niet meer geldig. Doe hem ook niet te laat, want dan krijg je de uitslag niet op tijd. Online vind je vervolgens alle tijden die nog open staan bij je testcentrum en selecteer je een optie die jou goed uitkomt. Deze reserveer je en je ontvangt een bevestiging waarin staat dat je verwacht wordt voor je PCR test. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Wassenaar.

De afname van de test

PCR-test incl. gratis reisverklaring en antigeen-sneltesten Wassenaar of omgeving [nearby], [nearby] en [nearby]

In de meeste gevallen zal je een standaard PCR test nodig hebben om je land van bestemming binnen te mogen. Deze test wordt gedaan met een wattenstaafje en daarmee gaat men diep je neusgaten in om slijm op te vangen. Dat doet geen pijn, maar het gevoel is wel wat onaangenaam. Gelukkig is het zo voorbij en sta je binnen een kwartier al weer buiten. Je monster wordt in het laboratorium op de kweek gezet en blootgesteld aan temperatuurschommelingen. Na een aantal uren wordt dan duidelijk of daar virusdeeltjes in aanwezig waren of niet. Alle testlocaties in [prov] vind je in de omgevingen Oostdorp, Duinzigt en De Kieviet.

De uitslag ontvangen

Je ontvangt de uitslag van je test in je e-mail. Dat betekent dus dat je ook daar geen extra bezoek voor aan het testcentrum hoeft te doen. De resultaten worden op verschillende tijden uitgestuurd en dat is afhankelijk van het moment waarop je de test hebt laten doen. Vandaag plek bij testlocaties Wassenaar, Duinzigt en Kerkehout, Nu afspraak maken!

  • Is je PCR test met Reisverklaring in Wassenaar vóór 11:30 in de ochtend afgenomen, dan ontvang je de resultaten dezelfde avond rond een uur of 10.
  • Vond de afname van je test in de middag plaats, dan ontvang je de resultaten om 10 uur ’s avonds de dag erna.

Vertrekken en terugkomen

Met je negatieve uitslag ontvang je direct ook je Reisverklaring. Je kunt vertrekken en je test is maar beperkt geldig. De Reisverklaring is een internationaal erkend document waarmee je de grens over mag. Zijn je documenten compleet, dan zal je geen enkel probleem hebben de grens over te gaan. Voor de terugreis moet je ook weer soortgelijke documenten laten zien en dan worden de Nederlandse regels van kracht. In het land van bestemming doe je dus weer een PCR test om Nederland weer binnen te mogen.

Kosten PCR sneltest met COVID reisverklaring
☝Klik en Boek Vandaag je test!☝

Volg je de regels goed en plan je je test slim in, dan is reizen momenteel geen enkel probleem en kun je zorgeloos op pad.