Prijzen PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Klik hierboven en Boek Vandaag je pcr-test!☝

Een PCR test met Reisverklaring in Delft nodig? Dit moet je weten

Een PCR test met Reisverklaring in Delft nodig? Dit moet je weten

Een PCR test met Reisverklaring in Delft of in de buurt van Strijp, Rijswijk, Ypenburg, Schipluiden, en Pijnacker laat je niet zomaar afnemen. Als je dat doet dan heb je een goede reden om te willen weten of je het coronavirus hebt opgelopen of niet. Veel werkgevers doen deze testen uit voorzorg, omdat ze ook bij een hele vroege besmetting al uitsluitsel geven. De resultaten van de standaard PCR test zijn erg betrouwbaar en betrouwbaarder dan die van een PCR sneltest. Een andere reden waarom je voor een PCR test met Reisverklaring kiest is omdat je wilt reizen naar een land waar geen reisverbod voor geldt. Wat ook je reden, hier vind je informatie over het inplannen van een PCR test in Delft. Bekijk ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Delft.

Een afspraak inplannen voor je PCR test met Reisverklaring in Delft

Het eerste wat je doet is een afspraak inplannen bij je testcentrum in Delft. Dat is erg gemakkelijk, want online vind je alle informatie over de tijden die nog open staan. Hier selecteer je een geschikte optie uit en deze reserveer je met één druk op de knop. Je krijgt een bevestiging waarin nogmaals wordt samengevat wanneer je op het testcentrum verwacht wordt. Ga je internationaal reizen, beantwoord dan eerst de volgende vragen voordat je je tijdstip uitkiest:

  • Welke PCR test moet je doen om het land van bestemming binnen te mogen?
  • Hoe lang geleden mag de PCR test zijn afgenomen?
  • Heb je ook andere documenten nodig, zoals een PCR sneltest, ter ondersteuning?

De test wordt afgenomen

Nu je de afspraak hebt gemaakt is het een kwestie van afwachten tot deze aanbreekt. Je gaat naar het testcentrum in Delft toe, meldt je aan en er wordt slijm verwijderd diep uit je neusgaten. Dat wordt gedaan met een wattenstaafje, dus de procedure is pijnloos. Het gevoel is wel wat vervelend, maar alles is binnen een paar minuten klaar. Je staat dus zo weer buiten. Je monster gaat naar het laboratorium en jij gaat weer naar huis, in afwachting van de uitslag. In tegenstelling tot wat voor een PCR sneltest het geval is, moet je daar een aantal uren en soms meer dan een dag op wachten. Vandaag plek bij testlocaties Delft, Schipluiden en Rijswijk, Nu reserveren ⮞

De uitslag via e-mail

Spoed PCR-test incl. kosteloos reisdocument of antigeen-snel-testen Delft of omgeving [nearby], [nearby] en [nearby]

Je ontvangt de resultaten via e-mail. Dat betekent dus dat je ook daar niet voor de deur uit moet en gewoon rustig kunt afwachten tot ze binnen komen. Het moment waarop deze bekend worden gemaakt hangt af van wanneer je de PCR test met Reisverklaring in Delft hebt laten afnemen. Was dat in de ochtend, dan krijg je ze dezelfde avond al en kun je dus binnen een halve dag vertrekken. Heb je de test ’s middags uit laten voeren, dan krijg je de resultaten de volgende avond. Bekijk Delft in de steden Strijp, Rijswijk en Pijnacker.

Wat nu?

Was je uitslag negatief, dan krijg je ook een Reisverklaring en kun je de grens over of verder je leven hervatten. Was de uitslag positief, dan ga je direct in quarantaine en neemt de GGD contact met je op. Zij begeleiden en steunen je dan totdat je weer beter bent.

Kosten PCR sneltest met COVID reisverklaring
☝Klik en Boek Vandaag je test!☝